Homeo Korinthoszban

 2012.11.20. 15:33

Mara volt idopontunk a doktornonel. Pontosan erkeztunk, senki nem volt nala, vagyis pont akkor ment el az elozo no, igy rogton mi kovetkeztunk. A rendeloje nagyon szep volt. Lenyegeben masfel oran at beszelgettunk, eloszor rolam mert en is szeretnek mar tenni valamit magamert es nem antibiotikumot szedni minden masodik honapban mert arcureggyulladasom van, illetve azt mar nehezen viselem hogy 365 napban be van dugulva az orrom es nem kapok levegot. Es ugye Szandikanak is a mar sokszor emlitett okokbol.

Teljesen kikerdezett mindenrol reszletesen, nemcsak a tunetekrol, hanem a mindennapi eletrol is, etkezesrol, szokasokrol..stb. A lenyeg az, hogy adott nekem is es Szandinak is egy 1-1 honapos terapiat, homaos gyogyszereket kell szedni (egy szem egy nap) es majd meglatjuk.

Nagyon sokan nem hisznek benne, tobbek kozott Efthimios sem, de o aztan egyaltalan nem.. En az igazat megvallva NAGYON bizom ennek a sikereben, nagyon hiszek benne hogy hatni fog, ahogy egyebkent nagyon hiszek a Beres cseppben is. Egy honap mulva kiderul hogy valoban mukodik-e ez az egesz...

Sok embernel bevalik, beszelgettem is nehany emberrel (errol mar irtam), de nyilvan akkor hisz igazan az ember ha sajat magan tapasztalja a pozitiv eredmenyt. En hiszek a termeszetes gyogymodokban, es hiszek abban hogy a szervezet le tudja gyozni a betegsegekek csak segiteni kell..

Mert ugye itt Gorogben az a jellemzo, ami nagyon elkepeszt, hogy ha valaki erzi hogy pl. faj a torka, vagy valami baja van, megy a gyogyszertarba, vesz valami antibiotikumot (sajat maga donti el h melyiket, altalaban a klasszikus jolismert antibiotikumok mennek mint az Amoxicilin, Augmentin, Zinadol, Claricid...stb) es szedik par napig amig el nem mulik a tunet, a torokfajas pl., es kesz...

En ezen teljesen ki vagyok akadva, de ilyen modon teljesen megertem ezeket az embereket hogy nem hisznek a homeopatias gyogyszerekben, illetve ebben az elvben. Mert nem is az van, hogy a homeo mindent meggyogyit, illetve h akkor soha nem kell antibiotikumot szedni, de ha mar 10 betegsegbol 1x kell csak antibiotikum es a tobbit megelozzuk a homeoval,, az mar nagy eredmeny.

Ugyanis: "a homeopatia nem a tuneteket kezeli, hanem a szervezet termeszetes ongyogyito es onszabalyozo mechanizmusainak mukodeset tamogatja." azt is irja, hogy bizonyos betegsegekben csak tamogato szerepe van.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://andrikopoulos.blog.hu/api/trackback/id/tr284916638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

κοράκι 2012.11.20. 22:15:39

Én meg abban hiszek, hogy minden agyban dől el, ami azt jelenti, hogy ha te hiszed, hogy a homeo fog neked segíteni, akkor a szervezet öngyógyítása beindul és alapból elkezd dolgozni, aztán a végén már ki tudja, hogy a homeo vagy csak az agyad gyógyított meg :)

andrikopoulou 2012.11.21. 21:08:44

Igen, a lenyeg az, hogy hinni kell ... :-) Itt a legtobb gorog az antibiotikumban hisz.. (tisztelet a kivetelnek..)
süti beállítások módosítása